dimecres, 10 de novembre de 2010

Caseres, 12 de novembre 2010
M.Canahuate, S.Gombau i N.GilAhir dijous, a la tarda, ens va visitar a l’escola la Sra. Rosa Martínez Maset, metgessa del poble, per fer-nos una xerrada sobre el tema de la Marató de TV3. La xerrada va ser molt interessant i vam aprendre moltes coses sobre la medul·la i el cervell.
Aquest any, la Marató està dedicada a “Les lesions medul·lars i cerebrals adquirides” tots nosaltres participarem fent un cartell per tal de participar al concurs: “Pinta la Marató tal i com vam fer el curs passat.
( Si cliques veuràs el cartell que vàrem pintar, apareix amb el número 20)El món dels FongsEl proppassat dia 4 de novembre, dijous, a la tarda tots els/les alumnes de l'Escola vam realitzar un taller sobre El món dels fongs a càrrec de Les Guies dels Ports. L'activitat va ser conduïda per Víctor i va consistir amb una xerrada sobre els fongs mitjançant la visualització d'una presentació a l'ordinador. i la realització d'unes fitxes després de l'observació de diferents bolets que portava. Entre aquests, portava gírgoles de la nostra olivera, són molt tòxiques!.
Vàrem observar com un bolet desprenia les seues espores, dipositant-lo damunt d'una cartolina de color negre, van deixar un cercle al seu voltant.
L'activitat ens va agradar tant que estem fent un treball sobre els fongs i els bolets que properament "penjarem" al blog.
Al peu de l'oliver del pati ens han sortit bolets. Després d'investigar, hem sabut que eren gírgoles d'olivera. Bolets molt tòxics. Les làmines són bioluminiscents o sigui que pareix que facin llum.
El dia 29 de novembre, el passat divendres, vam celebrar el Concert de Tardor. A continuació teniu el Programa i unes quantes fotografies:
http://www2.snapfish.com/snapfish/thumbnailshare/AlbumID=2760887021/a=2776959021_2776959021/otsc=SHR/otsi=SALBlink/COBRAND_NAME=snapfish/


Dins del Concert de Tardor vàrem realitzar una audició de poemes que havíem fet amb música. Aquí teniu les nostres obres poètiques:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada